Bilforhandler kommer til Sønderjylland med eksklusivt event og prøvekørsel

Foto: PR
dato

Efter Renault har tilpasset forhandlernetværket, er der blevet længere til nærmeste forhandler i Sønderjylland. Hos Autohuset Vestergaard i Kolding sørger man nu for, at Renault kommer til området med et særligt event. 

Renault besluttede at minimere forhandlernetværket i Danmark per 1. maj i år, og dermed er der blevet længere mellem forhandlerne i Sønderjylland. Autohuset Vestergaard har derfor valgt at holde et event for Renault-interesserede sønderjyder på Sergenten hos Alsik Hotel & Spa i Sønderborg den 19. juni. 

– For sønderjyderne er der blevet længere til nærmeste Renault-forhandler. Faktisk er den nærmeste nu vores afdeling i Kolding, hvilket for nogle kan være en tur, der måske lige skal times, før man finder tid til det. Så nu kommer vi til sønderjyderne i stedet og inviterer alle interesserede ind at opleve den nyeste Renault-model, forklarer Jesper Søgaard, der er CMO hos Autohuset Vestergaard, som derfor inviterer alle interesserede i området til en eksklusiv forpremiere på den nye Renault Scenic.

Arrangementet foregår på Sergenten i Sønderborg den 19. juni klokken 18.00-21.00, hvor man vil få introduktion til opladning af elbiler, tapasbuffet, samt mulighed for prøvekørsel af den nye Renault Scenic.

Der maks. er 100 pladser, som fordeles efter først til mølle. Tilmelding via hjemmeside.

https://autohuset-vestergaard.dk/gode-raad-og-viden/vi-skal-kore-pa-nye-veje/

Programmet for aftenen på Sergenten hos Alsik Hotel & Spa:
18.00 Velkomst

18.15 Præsentation af Renault Scenic

18.30 Clever fortæller om opladning og elbiler

18.40 Søren Hyltoft fra Renault fortæller om Renault og deres rejse mod elektrificering

19.15 Tapasbuffet sammensat af Jesper Koch

19.25 Prøvekørsel af den nye Renault Scenic

21.00 Tak for i aften

Autohuset Vestergaard har forhandlet biler siden 1983 og findes på Sjælland, Fyn og Jylland. I alt har Autohuset Vestergaard 12 filialer landet over. Læs mere på Autohuset-vestergaard.dk 

Kilde: Autohuset Vestergaard
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.