Bliv en del af Sygehus Sønderjylland som sproglærer og integrationsspecialist!

Profilbillede
dato

Vil du være med til undervise og integrere vores fagligt dygtige udenlandske medarbejdere på Sygehus Sønderjylland - så er du måske vores nye sproglærer.

På Sygehus Sønderjylland forventer vi kommunikation og høj faglighed hos alle medarbejdergrupper. Vi ansætter fagligt dygtige udenlandske læger og sygeplejersker, og de skal naturligvis kunne tale dansk på et højt niveau, så de mestrer den gode samtale med patienten i et sprog, hvor de føler sig trygge, og vi undgår misforståelser.

Vi har brug for dine kompetencer til at undervise i dansk og til at understøtte vores nye udenlandske medarbejdere i at forstå den danske kultur.

Du bliver ansat i HR-afdelingen, men vil få en bred kontaktflade ud i organisationen - både på de enkelte afdelinger og med kolleger i sygehusets øvrige stabe.

Dine opgaver:
Du gennemfører danskundervisning af udenlandske medarbejdere med patientkontakt, og du underviser i arbejdspladskultur og kultur på et dansk sygehus. Du sprogscreener og vejleder i forbindelse med ansættelser af udenlandske medarbejdere, og du sørger for at Sygehus Sønderjylland overholder retningslinjer og sprogkrav til udenlandske medarbejdere. Du understøtter og bidrager til sygehusets rekruttering, onboarding og fastholdelse af udenlandske medarbejdere.

Målgruppen er primært ny-rekrutterede fra såvel Europa som øvrige dele af verden, men kan også omfatte medarbejdere, som har arbejdet i Danmark i en årrække, men som stadig har brug for at forbedre deres dansksproglige kompetencer.

Om dig:
Vi forventer, du har en solid erfaring med undervisning af dansk som andetsprog for voksne – gerne fra Danskuddannelse 3 på et sprogcenter. Desuden er erfaring fra sundhedsområdet en fordel, men ikke et krav. Som sproglærer på Sygehus Sønderjylland vil du indgå i et samarbejde og fagligt fællesskab med sproglærere på de andre sygehuse i Region Syddanmark, hvor I sammen bidrager til at holde det høje sprogniveau i regionen til gavn for patienter og pårørende.

Vi forventer, at du har/er:

 • Cand.mag. – eller tilsvarende kompetencer
 • Afsluttet uddannelse i dansk som andetsprog for voksne
 • Behersker engelsk på et højt niveau
 • Kendskab til det danske sundhedsvæsen er en fordel
 • God til at kommunikere på alle niveauer i organisationen
 • Flair for at arbejde struktureret
 • God til at samarbejde og danne relationer
 • Står ved din faglighed også i udfordrende situationer
 • Ansvarlig og selvstændig i opgaveløsningen
Vi tilbyder:

 • Stærkt tværfagligt samarbejde i HR på tværs af sygehuset og regionalt
 • Undervisning af en engageret og motiveret målgruppe
 • Mulighed for at sætte dit præg på arbejdet med både sprogforløb og integration af udenlandske medarbejdere
Om HR:
I HR er vi i alt 22 medarbejdere fordelt på 5 teams.
HR styrker fastholdelse og rekruttering ved at samarbejde, understøtte og rådgive ledere og medarbejdere på Sygehus Sønderjylland. Opgaverne i HR omfatter rekruttering, lønadministration, arbejdsmiljø, uddannelse, personalejura og forhandling samt strategi og udviklingsopgaver. Tilsammen bidrager vi til forbedringer og strategisk udvikling af sygehusets HR-relaterede indsatsområder. I HR prioriterer vi at være ordentlige, proaktive og nysgerrige sammen og i vores opgaveløsning.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-Chef Mia Tjerrild Jakobsen miatj@rsyd.dk, tlf.: 2131 2278 eller HR-konsulent Randi Jakobsen randi.jakobsen@rsyd.dk, tlf.: 5132 6883

Stillingen er 30 timer og forankres i HR på Sygehus Sønderjylland, hvor opgaverne udføres primært i Aabenraa og Sønderborg. Der kan også forekomme opgaver på andre somatiske sygehuse i Region Syddanmark.

Tiltrædelse d. 1. september 2024 eller snarest muligt herefter

Ansøgningsfrist den 7. august 2024, der afholdes samtaler den 13. august 2024 og evt. anden samtaler d. 20. august 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Sygehus Sønderjylland - Aabenraa, Kresten Philipsens Vej, 6200 Aabenraa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071198

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet