BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kan du se dig selv blive teamleder for vores produktionskøkken og madudbringning i Aabenraa Kommune og spille en vigtig rolle i et større organisatorisk fællesskab? Kunne du tænke dig at arbejde på en arbejdsplads, hvor de sønderjyske madtraditioner har dybe rødder, og hvor kvaliteten af et godt måltid mad er altafgørende?
Vi står nu overfor en spændende forandring, da vores nuværende teamleder nærmer sig efterlønsalderen. Denne overgang skaber en unik mulighed for dig, der ønsker at påtage dig ansvaret som teamleder for vores produktionskøkken og madudbringning. Her får du chancen for at være med til at forme fremtiden for Mad & Måltider i Aabenraa Kommune.
Vi søger en passioneret leder, der brænder for værdibaseret ledelse og har en stærk evne til at kommunikere og samarbejde med borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere på tværs af organisationen. Du vil blive en central del af et dedikeret team, der også inkluderer en teamleder for vores ni modtagerkøkkener og kantiner – som er placeret på rådhuset i Aabenraa, på Jobcentret og i forvaltningen i Tinglev – samt en centerleder
Mad & Måltider leverer kommunale madtilbud til ældre borgere, både hjemmeboende og på plejehjem. Derudover driver vi tre kantiner: én på rådhuset i Aabenraa, én på Jobcentret og én i forvaltningen i Tinglev. Vi leverer også mad til Hjernecenter Syds afdelinger i Kliplev og Tinglev, et bosted i Feldsted, caféer på plejehjem, arrangementer, interne og eksterne møder samt til kantinebespisning.
Vores vision og værdier
Mad & Måltider vil være kendt for at
- sikre den rette kost til den enkelte borger og gøre dette i samarbejde med borgeren selv, pårørende samt øvrige relevante samarbejdspartnere
- være en kvalitetsstærk leverandør til vores målgruppe
- være nærværende og fleksibel
- bringe borgeren i spil på nye måder og være med til at etablere gode rammer for fællesskab mellem borgere.
Dine personlige kompetencer, faglige og ledelsesmæssige kvalifikationer
Ansættelsesudvalget vil ligge vægt på at du uddannelsesmæssige og i de faglige kvalifikationer har
- relevant mellemlang eller videregående uddannelse
- erfaring fra fagfeltet og erfaring med de faglige metoder
- gerne erfaring med ledelse, herunder økonomistyring
- efteruddannelse inden for det ledelsesfaglige område eller interesseret i uddannelse.
- inkluderende, sætter samarbejde højt og sikrer inddragelse igennem processer. Du er åben, imødekommende og har en lyttende facon
- teamdrivende og udfordrer teamet via aktiv dialog. Du sætter retning, tager styring i processer og sørger for, at alle får ejerskab. Du er imødekommende og tillidsvækkende, får energi af samspil og har lyst til at præge beslutningerne
- innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger, tager initiativ og er vedholdende i forhold til at skabe resultater
- styrende, viser retning og tager stilling. Du er ikke bange for konfrontationer, tør udfordre samtidig med du fremstår stabil, vedholdende og sikker i dine meninger
- løsningsorienteret med en analytisk tilgang, hvor du sikrer fokus på målet. Du bliver hurtigt konkret omkring tingene og går praktisk til værks
- realistisk og stiller skarpt på, hvad der kan lade sig gøre inden for rammer og ressourcer. Du stiller spørgsmål, forholder dig til svagheder, risici, og hvad der kan lade sig gøre i virkeligheden.
Opgaver
For at lykkes med opgaven som teamleder af produktionskøkkenet og madudbringningen, skal det overordnede samarbejde med følgende parter prioriteres højt: Hjemme- & Sygeplejen, borgere, pårørende, Visitation & Understøttelse samt eksterne samarbejdspartnere.
Opgaver på kort sigt
- Sikre den høje kvalitet af maden
- Fokus på udvikling arbejdsgange
- Fokus på teknologiske hjælpemidler som kan være med til at understøtte rekrutteringsudfordringen
- Fokus på tilpasning af nye krav i forhold til bæredygtighed; herunder klimadagsorden om flere grønne retter
- Tilpasning af mere individuelle tilbud i forhold til den kommende generation af målgruppen
- Fokus på teknologiske hjælpemidler, som kan være med til at understøtte rekrutteringsudfordringen
Læs mere om Mad & Måltider og organisering etc. i job- og kompetenceprofilen.
Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag som Word eller PDF via linket senes den 15. september 2024.
Første samtalerunde bliver gennemført den 26. september 2024. Anden samtalerunde bliver afholdt den 22. oktober 2024.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse efter gældende overenskomst. Lederen er ansat uden øverste arbejdstid, men udgangspunktet for den ugentlige arbejdstid er 37 timer.
Forventet tiltrædelse er den 1. december 2024 eller efter aftale.
Yderligere oplysninger
Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte centerleder Randi Mortensen på tlf. 7376 7734 med spørgsmål om stillingen og forventninger til den kommende teamleder af produktionskøkkenet og madudbringningen.
I Aabenraa Kommune har vi løbende brug for nye kolleger, der kan bidrage til kommunens fortsatte udvikling.
Kommunens mission er, at vi sammen skaber Det Gode Liv.
Er du tilflytter, vil vi gerne, at du falder hurtigt og godt til. Derfor har vi en række tilbud til dig - og dem der eventuelt flytter med.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2429a92a)
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aabenraa Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Aabenraa Kommune, Bladknæk, 6200 Aabenraa
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6106197