Eksemplariske eksamensvagter til Sønderjylland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvad går jobbet ud på?

Sommeren er lige om hjørnet, og snart skal alle landets studerende op til deres afsluttende eksaminer.

Det er gode nyheder for dig, da der er mulighed for at blive en del af et fast eksamenskorps og få eksamensvagter i nærheden af dig.

Som eksamensvagt bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at de studerende får en god eksamensoplevelse.

Dét at være til eksamen kan nemlig være nervepirrende og potentielt stressende for de studerende, og derfor kommer du til at løfte en vigtig opgave ved at sikre at regler og procedurer følges og overholdes til punkt og prikke. Derudover holder du overblikket og du evner at give de studerende dén tilstrækkelige hjælp (inden for de praktiske rammer), de måtte have behov for – både før- under og efter afviklingen af eksamen.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

 • Tjekke at alle studerende er mødt op til eksamen – og registrere dette
 • Uddele opgaver og papirer under prøven
 • Starte eksamen ved at læse op fra manus
 • Følge de studerende til og fra toilettet
 • Modtage og registrere de studerendes besvarelser
 • Sørge for at de studerende overholder de gældende regler om hjælpemidler
 • Afslutte eksamen når tiden er gået

Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne ved de mundtlige eksaminer.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal være indstillet på at tage del i et positivt og engageret team, der har en serviceminded og tålmodig tilgang til de studerende samtidigt med at procedurer og regler tages alvorligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Dette vil være en fordel for dig, da du vil kunne sætte dig i de studerendes sted, fordi du formentlig selv har været oppe til en del eksaminer. Vigtigst af alt kender du procedurerne i forbindelse med afvikling af eksamen og alle dets facetter.

Den rette kandidat til jobbet kan med hånden på brystet svare ja til følgende:

 • Jeg møder til tiden (dette er altafgørende for jobbet som eksamensvagt).
 • Jeg forbereder mig før mine vagter og læser det materiale, der ligger på mit vikarintra
 • Jeg udviser tolerance, myndighed og tålmodighed overfor de studerende
 • Jeg er indforstået med, at jeg opmærksom og engageret, når jeg er på mine vagter. Det vil sige, at jeg ikke bruger min mobil til private anliggender, jeg medbringer ikke bøger, aviser eller strikketøj til at holde mig beskæftiget, og jeg har ikke musik i ørene – heller ikke bare det ene – under mine vagter.
 • Jeg kan svare ja til at jeg kan det basale inden for IT.

Vi oplever i stigende grad at der er flere og flere elever med særlige behov (læse – eller koncentrationsbesvær, særlig sensitivitet eller lign.) så vi forventer at du som eksamensvagt er rolig og udviser en stor grad af forståelse og tålmodighed på alle dine eksamensvagter.

Det praktiske

 • Der vil være vagter i Haderslev og Aabenraa fra midt maj til slut juni. De allerstørste dage er d. 23., 27. og 28. maj, så der forventer vi at du kan arbejde. Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.30-17.00
 • Lønnen er 127 kr. i timen
 • Du skal kunne arbejde minimum 2 ud af de 3 nævnte datoer beskrevet ovenfor

OBS: Vi garanterer ikke vagter, da antallet af vagter, vi kan tilbyde dig, afhænger af, hvorledes dine vagtønsker matcher skolens behov - ligesom der heller ikke altid er vagter hver dag i vagtperioden, men på udvalgte dage i den givne periode.

Hvad skal du gøre herfra?

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview via hjemmesiden Sparkhire.com inden for to uger fra du søger jobbet. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig omkring jobbet som eksamensvagt. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du, på baggrund af videointerviewet, forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet som eksamensvagt. Vi finder sammen de skoler, der giver bedst mening for dig geografisk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

MOMENT A/S, Vester Farimagsgade, 1606 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028674

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet