Introduktionsstilling i Kirurgi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Introduktionsstilling i Kirurgi
Er du vores nye Intro-læge?
En 1-årig introduktionsstilling i Kirurgi i Aabenraa er ledig til besættelse 1. juni 2024 eller efter aftale.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?
Afdelingen varetager akutkirurgi, traumekirurgi, kolorektal kirurgi, øvre benign gastrointestinal kirurgi, herniekirurgi og endoskopi. Afdelingen udgøres af et moderne endoskopiafsnit med ERCP-stue, operationsgang med højteknologiske laparoskopistuer, en robotstue og akutstue samt et øvre- og nedre sengeafsnit med i alt 28 senge med integreret ambulatorium.

Vi har meget stor endoskopisk og operativ aktivitet, og som intro-læge vil du derfor blive grundigt oplært i diagnostisk gastro- og koloskopi, laparoskopisk cholecystektomi og appendektomi, herniekirurgi og øvrig chirurgia minor. Hidtil har vores introlæger efter godkendt introduktionsforløb kunnet varetage disse procedurer selvstændigt, og lægerne har dermed været godt rustet til at fortsætte hoveduddannelse i kirurgi. Desuden vil du blive certificeret som robotassistent.

Vi modtager vores akutte patienter i FAM. Du vil indgå i et 9-10 skiftet forvagtslag, (2-skiftet tilstedeværelsesvagt) sammen med andre uddannelseslæger. De daglige arbejdsfunktioner vil være fokuseret på, at du opnår de forskellige uddannelseselementer og får afprøvet, om specialet er noget for dig. Du vil have en daglig vejleder, og du vil altid få supervision ved en erfaren kollega, både i dagtiden og i vagten. Således har du de bedste forudsætninger for at udvikle dine kirurgiske kompetencer i trygge rammer. Afdelingen afholder ”grisekurser”, hvor kirurgiske færdigheder trænes.

Afdelingen afholder ”grisekurser” hvor kirurgiske færdigheder trænes på levende grisemodeller.

I Region Syddanmark er der indført mulighed for at kombinere en hoveduddannelse i kirurgi med et Ph.d.-forløb. Er du interesseret i et sådant forløb, vil vi være behjælpelige med at udarbejde protokol under introforløbet.
Som intro-læge har du som udgangspunkt din funktion i Aabenraa, og du vil have funktioner på sengeafsnittene, i ambulatoriet, på endoskopiafsnittet og på operationsgangen samt i FAM. Vores patientforløb koordineres med andre specialer som f.eks. anæstesi, billeddiagnostik, pædiatri, gynækologi-obstetrik, patologi, biokemi, intern medicin mv., og der vil derfor være optimale forudsætninger for at opøve dine samarbejdsevner.

Lidt om sygehuset
Sygehus Sønderjylland, Aabenraa ligger i et af Danmarks naturskønneste områder lige ved afkørsel 70 ved E-45. I nærområdet findes rige muligheder for store naturoplevelser som f.eks. havkajak, vandski, fiskeri, jagt og sejlads, og i forbindelse med den omfattende udvidelse af sygehuset er der opført helt nye lægeboliger tæt på matriklen.

Sygehusets nærmeste nabo er en privat daginstitution, som tilbyder døgnpasning af 0-6 årige børn.

20 minutters kørsel mod syd ad motorvejen ligger Flensburg med glimrende muligheder for shopping, restauranter, caféer og kulturliv. Tysklands næststørste by og Europas nordligste metropol, Hamburg, med international lufthavn ligger under 2 timers kørsel fra sygehuset.
Kun 30 minutters kørsel ad motorvejen mod øst kommer man til Sønderjyllands største by, Sønderborg, hvor der udover det hyggelige byliv og de imponerende omgivelser, er direkte flyforbindelse til Kastrup med op til 5 daglige afgange (30 min. flyvetid).

Hvad forventer vi?
Du skal naturligvis have et godkendt KBU-forløb på tidpunktet for ansættelsen. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du er i gang med din KBU.

Vi lægger vægt på engagement, ansvarlighed og personlig udvikling. Vi forventer, at du aktivt deltager i afdelingens funktioner og viser initiativ i din introduktionsstilling. Afdelingen har en betydelig uddannelsesforpligtelse over for andre personalegrupper, herunder KBU-læger, og der vil være rig mulighed for at undervise. Vi forsøger, så vidt muligt, at inddrage introduktionslægerne i afdelingens administrative arbejde (f.eks. instruksudarbejdelse mv.).

Efter endt introduktionsstilling hos os vil du have opnået en omfattende teoretisk og ikke mindst praktisk kirurgisk erfaring, som vil være yderst kvalificerende til at søge videre i et hoveduddannelsesforløb i kirurgi.
Du kan finde Sundhedsstyrelsens Inspektorrapport på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk.

Vil du høre nærmere om stillingen?
Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om stillingen.

Kontakt
Uddannelsesansvarlig overlæge Anna-Christina Kobbelgaard Beuke tlf.: 79 97 35 44, e-mail: Anna-Christina.Kobbelgaard.Beuke@rsyd.dk.

Du er også meget velkommen til at komme og besøge afdelingen, og vi vil glæde os til at vise dig rundt og besvare spørgsmål.

I Region Syddanmark indhentes børneattest på alle nyansatte kolleger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sygehus Sønderjylland - Aabenraa, Kresten Philipsens Vej, 6200 Aabenraa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028648

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet