Kom til åbent hus i DR Syd d. 11/6

DR Brugerkontakt klar til at hjælpe borgerne i DR Aarhus
dato

På tirsdag d. 11. juni åbner DR Syd i Aabenraa dørene op. Der vil være mulighed for at få en rundvisning i DR Syd med den mangeårige vært og reporter Gert Eilrich.

Man kan også møde de lokale værter Niklas Møller Jørgensen og Lars Paaske, som sender live hele eftermiddagen fra studiet. Derudover vil det også være muligt at få hjælp af DR Brugerkontakt til at oprette et login til DRTV.

Herunder lidt fakta om hvad der sker:

Tid og Sted:
11. juni kl. 14-17 hos DR Syd i Aabenraa: H.P. Hanssens Gade 9-11, 6200 Aabenraa 

Hvad:
Alle er velkomne til at kigge forbi i løbet af eftermiddagen, hvor dørene vil være åbne. Man kan komme på rundvisningen med ind bag redaktionen og få et kig i eftermiddagsstudiet, hvor der sendes live samt møde lokale radioværter som Gert Eilrich og Niklas Møller Jørgensen.

Derudover vil der sidde søde medarbejdere fra DR Brugerkontakt klar til at hjælpe med at oprette et login. Man kan tage sin computer, iPad eller telefon under armen og oprette det direkte på den, hvis man gerne vil det, eller man kan låne en computer af os. 

DR byder på kaffe, kage og en lille goodie bag til de fremmødte. Vi lover en eftermiddag med hyggelig stemning, godt humør og hjælp til login. 

Hvem hjælper:
DR Brugerkontakt er det primære kontaktcenter i DR, som modtager og besvarer størstedelen af de mange henvendelser brugerne sender til DR. Årligt modtager DR Brugerkontakt ca. 150.000 henvendelser fra DR’s brugere, via en række forskellige kanaler. 

Hvornår:
DR Brugerkontakt hjælper med login i hele landet fra d. 21. maj til september. Vi kommer forbi Aabenraa d. 11. juni.

I kan læse mere om obligatorisk login i pressemeddelelsen her: https://www.dr.dk/presse/presse-koncern/over-en-million-dr-logins-er-oprettet-nu-bliver-det-obligatorisk

I kan orientere jer i grafikken herunder eller læse mere om Danmarksturen her: https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/dr-brugerkontakt-hjaelper-med-login-i-hele-landet

Kilde: DR
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.