Ledende Solution Manager til ERP Finans og Tech Team hos ABENA Data

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du er stærk i SAP og går forrest som personaleleder for dit team, samtidig med at du sikrer udviklingen af teamets kompetencer. Du har det godt, når du kan præge din egen og teamets hverdag med forskelligartede opgaver med en stor kontaktflade og mange interessenter, og du byder gerne ind med ressourcer til nye projekter.

Efter en omorganisering i ABENA Data er ERP – Finans og Tech Team blevet et selvstændigt team med ni engagerede kolleger ud over dig selv. Du får derfor mulighed for at bringe både dine ledelses- og samarbejdsevner samt din erfaring med forandringsledelse i spil. Du kommer til at referere til vores Global ERP Manager.

I ABENA Data arbejder vi pt med mange spændende projekter, bla. supporterer vi forretningen med SAP drift og udrulning af nyt S4 HANA 2023 Greenfield implementation globalt i ABENA. Vi bruger moduler som Xsuite og Concur i finans, som vil være en del af vores S4 HANA 2023 implementering globalt.

Du bygger et nyt team op og gør det synligt 
Som ansvarlig leder for ERP Finans og Tech team har du ansvaret for dit team samt for planlægning og koordinering af større og mindre finans- og tekniske projekter/opgaver i samarbejde med vores tværgående projektledere - ofte med mange interessenter involveret. Dette indebærer styring af forskelligartede tværgående lokale og globale projekter samt en stor kontaktflade til alle niveauer i ABENAs organisation.

Som Solution Manager for Finans og Tech løser du opgaver, hvor du blandt andet…

 • udvikler teamets kompetencer
 • planlægger, koordinerer, faciliterer, følger op på og sikrer gennemsigtighed i teamleverancer
 • omsætter forretningens behov til brugbare løsninger
 • agerer systemarkitekt inden for eget ansvarsområde i en løsningsarkitektgruppe, primært finans
 • håndterer interne og eksterne stakeholders
 • koordinerer større tværgående opgaver.

Du lykkes i stillingen, når du skaber et velfungerende team, som proaktivt supporterer ABENAs digitale strategi og samtidig formår at skabe overblik og sikre fremdrift på opgaverne inden for finans og det tekniske team, som består af AUTH, Basis og ABAP området.

Der vil på sigt være en rejseaktivitet på 25-30 dage om året forbundet med stillingen.

Dit globale overblik bliver guld værd i et komplekst set-up
Vi forestiller os, at du kommer fra en større virksomhed som anvender SAP. Derudover indeholder din rygsæk både erfaring med ledelse og SAP helst i Finans. Måske er du i dag leder af et mindre IT team (SAP) eller projektleder med SAP og finans som speciale.

Derudover er det vigtigt, at du…

 • kommunikerer godt og positivt på alle niveauer - både på dansk og engelsk
 • har en bred forretningsforståelse samt SAP teknisk viden inden for finans
 • er i tæt dialog med dine interessenter, samtidig med at du forstår forretningens behov og kobler disse sammen med systemtekniske løsninger
 • er empatisk
 • har gode ledelses- og samarbejdsevner 
 • er procesorienteret i din tilgang
 • tager ansvar og arbejder selvstændigt og struktureret og sætter en ære i at levere værdiskabende løsninger.

Du er en teamplayer og sætter en ære i grundighed og i at bevare overblikket og se helheden. Som person har du det drive og engagement, der skal til for at kunne motivere dit team og sikre gejsten - også i de lidt svære perioder.

Du motiveres af at være en del af et fællesskab, hvor vi løfter i flok for at komme i mål, og forandringer i en virksomhed i konstant bevægelse gør blot din hverdag endnu bedre.

En spændende afdeling i rivende udvikling står klar til at tage dig med ombord
Du bliver en del af et velfungerende team, hvor humøret og arbejdsglæden præger dagligdagen.

Vi giver dig mulighed for at sætte dit eget aftryk i en flad organisation, der er præget af høj grad af tillid og selvstændighed. 

Vi har et uformelt miljø med positive og kompetente kollegaer, og fælles for os alle er, at vi lægger vægt på ordentlighed. Vi går langt for at hjælpe hinanden, og på trods af at vi er en større virksomhed, går vi meget op i det kollegiale, og alle hilser selvfølgelig på hinanden på gangene.

Send din ansøgning allerede i dag
Synes du, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV med relevante bilag snarest – vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem, og vi lukker søgningen, når vi har fundet vores nye kollega.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Global ERP Manager, Klaus Milton Jensen på klaj@abenadata.dk eller ring på +45 5158 0500

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ABENA A/S, Egelund, 6200 Aabenraa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070853

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet