Marketing- og eCommerce koordinator til globalt B2C-team hos ABENA

Profilbillede
dato

Er du klar til at tage styringen på vores eCommerce rejse og drive vores marketingaktiviteter til nye højder? Har du erfaring i koordinering og projektledelse, et skarpt øje for detaljer og kan skrive relevante og engagerede tekster som konverterer online? Så er denne stilling lige noget for dig!

Som ABENAs Marketing- og eCommerce koordinator bliver du vores go-to person for koordinering af marketing- og eCommerce aktiviteter i B2C segmentet på globalt plan. Du vil stå for at sikre fremdrift på både små og store projekter, håndtere dialogen med relevante aktører og sørge for, at al nødvendig information bliver formidlet på interne kanaler. Din rolle vil være afgørende for at holde styr på diverse projekter og tidsplaner. 

Hovedopgaver:

 • Igangsætte og koordinere marketing- og eCommerce aktiviteter i samarbejde med teamlederen
 • Styre projekter og sikre fremdrift, mødeindkaldelser og scoping af marketing- og eCommerce kampagner
 • Give input til Marketing årsplaner samt eksekvere derefter
 • Udarbejde og tilpasse content til B2C målgruppen for at sikre relevant, engagerende og målrettet kommunikation
 • Optimere brugeroplevelse og kunderejse på eCommerce platforme, herunder SEO, SEM og social media marketing
 • Udarbejde kreative brief i samarbejde med teamlederen til Multimedie Designer og Content Writer samt evaluere marketing- og eCommerce indsatser
 • Sikre overblik over B2C marketing- og eCommerce aktiviteter og kampagner
 • Yde daglig support til datterselskaber, teamet, afdelinger og partnere på marketing og eCommerce relaterede spørgsmål 
 • Håndtere kommunikationen med Compliance og Legal afdelinger og andre interne interessenter
 • Oprette og planlægge interne og eksterne møder f.eks. brief møder samt projektmøder
 • Vedligeholde diverse informationskanaler og rapporter fx via Teams kanal, status mails, Monday mm.

Hvem er du? 
Vi søger en person med mindst to års erfaring med at drive en webshop, hvor du har fungeret som marketingblæksprutte med særlig vægt på udvikling af B2C content. Du har en uddannelse inden for marketing, kommunikation eller eCommerce, og du tænker globalt og strategisk. Du er en selvstændig og proaktiv person, der trives med en bred vifte af opgaver og nye udfordringer. Du er struktureret, detaljeorienteret og har en naturlig evne til at koordinere og lede projekter fra start til slut.

Succes i stillingen: Du vil lykkes i denne stilling, hvis du kan levere og fastholde overblik, sikre fremdrift på opgaverne og kan sørge for, at teamet har den nødvendige viden til at håndtere eventuelle udfordringer. Du skal kunne planlægge og kommunikere effektivt med stakeholders og sikre, at vi følger vores processer og compliancekrav. Du vil også være ansvarlig for at supportere marketing- og eCommerce aktiviteter målrettet B2C-segmentet.

Faglige kompetencer: Du skal have stærke evner inden for koordinering og projektledelse. Du har erfaring med marketing og eCommerce, herunder brug af Google Analytics, Business Manager/Campaign Manager og eCommerce platforme som Shopify. Du har teknisk viden om CMS-systemer og SEO. Erfaring og kendskab til CRM-systemer, UX/UI design er en fordel, men ikke et krav. Du kommer udelukkende til at arbejde på engelsk, så derfor er gode engelskkompetencer i skrift og tale et krav. 

Personlige kompetencer: Som person har du politisk tæft og evner at vurdere prioritering af opgaver i dialog med stakeholders. Du trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor du kan arbejde struktureret, servicemindet og løsningsorienteret. Du er en afslutter, der besidder høj faglig stolthed, ansvarlighed og har et skarpt øje for detaljer. Du er god til at skabe relationer og indgå i samarbejde, både selvstændigt og som team player. Endelig er du en selvstarter, der trives under forandringer og har interesse for eCommerce discipliner som digital markedsføring, konverteringsoptimering og eCommerce strategi.

Hvorfor vælge ABENA? 
Hos os får du mulighed for at arbejde i en dynamisk og global organisation, hvor ingen dage er ens. Du vil blive en del af et passioneret og kreativt team på fem personer som indgår i en del af ABENAs Marketingafdeling. Du vil få hands-on erfaring og mulighed for at påvirke vores marketing- og eCommerce aktiviteter på globalt plan. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor personlig og faglig udvikling er i fokus, og hvor du kan vokse sammen med os. Vi tror på, at det er gennem vores medarbejderes engagement og dedikation, at vi kan opnå vores mål. Derfor giver vi dig frihed og ansvar til at tage ejerskab over dine projekter, samtidig med at du får støtte fra dine kolleger og ledelse.

Send din ansøgning allerede i dag! 

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en nøglespiller i vores Marketing- og eCommerce team? Send os din ansøgning og CV og bliv en del af vores spændende rejse! Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem, dog med undtagelse af uge 26,27 og 28 grundet sommerferie. Vi lukker søgningen, når vi har fundet vores nye kollega. 
Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead Ilona Pilgaard på tlf. +45 2834 8847

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ABENA A/S, Egelund, 6200 Aabenraa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070869

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet