Oplev musik og fremtidens arbejdsliv på Aabenraa Bibliotek

dato

I slutningen af oktober byder Aabenraa Bibliotek på to spændende arrangementer. Mandag den 28. oktober kan du deltage i et oplæg om fremtidens arbejdsliv, mens torsdag den 31. oktober står i musikkens tegn med en koncert fra Aabenraa Musikskole i anledningen af Spil Dansk Dagen.

Bliv klogere på fremtidens arbejdsliv

Mandag den 28. oktober kl. 16:30 kan du deltage i et online oplæg på Aabenraa Bibliotek, hvor forskningsleder Annette Kamp vil give indsigt i, hvordan vores arbejdsliv vil udvikle sig i fremtiden. Oplægget vil fokusere på de tendenser og forandringer, der vil præge arbejdspladsen, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Efter oplægget kan deltagerne deltage i en uformel samtale, hvor synspunkter og idéer kan vendes. Der vil blive serveret kaffe, te og lidt lækkerier til at stille sulten.

Spil Dansk Dagen med Aabenraa Musikskole

Torsdag den 31. oktober kl. 16:00 inviterer Aabenraa Musikskole til en koncert i anledning af Spil Dansk Dagen. Koncerten byder på både solo- og gruppeoptrædener med et bredt udvalg af instrumenter og genrer. Publikum kan forvente alt fra klassisk til rytmisk musik, med optrædener på klaver, sang, guitar og meget mere, alt sammen med fokus på dansk musik.

Der vil også være fællessang, hvor alle kan synge med på kendte hits og elskede sange. Arrangementet er åbent for alle, og der er ingen tilmelding nødvendig.

Praktiske informationer:

Fremtidens arbejdsliv
Dato: Mandag 28. oktober 2024
Tid: 16:30
Sted: Aabenraa Bibliotek, Haderslevvej 3, 6200 Aabenraa
Entré: 35 kr
OBS: Minimum 4 deltagere

Spil Dansk Dagen koncert
Dato: Torsdag 31. oktober 2024
Tid: 16:00
Sted: Aabenraa Bibliotek, Haderslevvej 3, 6200 Aabenraa
Entré: Gratis
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut