Pædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores dygtige pædagog har søgt nye græsgange, derfor har DU nu muligheden for at blive vores nye pædagog til vores team i Børne og Ungdomspsykiatrisk døgnafsnit Aabenraa, som brænder for at arbejde med sårbare unge

Børn- og ungepsykiatrisk dag- og døgnafsnit tilbyder en spændende arbejdsplads hvor du vil få muligheden for at påvirke den gode udvikling afsnittet er i færd med. Vi er et afsnit, som sætter ambitionerne højt for at styrke vores faglighed samt dialog og samarbejdet med patient og pårørende. Behandlingen af vores unge, tager udgangspunkt i behandlingsplaner, undersøgelser og miljøterapeutiske principper – som er tilpasset individuelt til hver enkel patient. Du vil i dit arbejde have fokus på den unge, men i lige så høj grad inddragelse af pårørende, i en tværfaglig kontekst.

Hverdagens opgaver:

Du vil bidrage til individuel støtte af den unge, dette for at få dagligdagen til at fungere mht. døgn rytme, motivation for skolegang/uddannelse, ernæring, bevægelse, almindelige daglige funktioner som egenomsorg, aktivering, kreative sysler, socialt samvær og generelt fordre et sundt ungdomsliv fremadrettet.

Dette er rammesætningen for at skabe et fokus på symptomer i forhold diagnostisk udredning samt beskrivelse af den unges funktionsniveau. Netop den skriftlige beskrivelse af den unges funktionsniveau og beskrivelse af diverse gavnlige miljøterapeutiske indsatser, vil være med til at hjælpe den unge også efter udskrivelsen. Du vil i dit arbejde som pædagog hos os, skulle bidrage med pædagogiske interventioner, med henblik på at vurderer/styrke patienternes færdigheder, så vi sammen kan løfte et tværfaglig behandling, til gavn for patienten. Du vil biddrage med dine observationer på vores patient konferencer i fællesskab med din kontaktpersonsgruppe.

Om afd 53/54:

Vi er et energisk og visionært afsnit som står for at udvikle en høj og målrettet miljøterapetisk behandling til unge i mistrivsel mellem 13 og 17 år. Afsnittet har 18 sengepladser hvoraf de 3 er intensiv pladser og 2-4 dagpladser. Den unge indlægges typisk til observation, udredning og behandling for f.eks. affektiv lidelse, psykoser, spiseforstyrrelse og personlighedsforstyrrelse. Selvskade og udadreagernede adfærd kan i perioder fylde for den unge, hvorfor vi har fokus på en deeskalerende tilgang med forudsigelighed og genkendelig struktur, så den unge netop kan føle sig tryg og turde give slip på den uhensigtsmæssige adfærd. Alle nyansatte, skal inden for tre mdr. have gennemført 4 dages konflikthåndterings kursus. Vi har et stort og vedvarende fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel blandt vores medarbejdere. Vi anvender bl.a med god effekt, buddyordning, mentorordning, supervision mm.

Hvem er personalet:

Afsnittet bære præg af sin tværfaglighed, vi huser både; læger, specialpsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, specialsygeplejersker, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og skolelære. Alle har et tæt samarbejde for at sammensætte den bedste og individuelle behandling for den unge. Vi er engagerede og vi er gode til at støtte hinanden. Vi samarbejder ligeledes med voksenpsykiatrien ved alarmsituationer og nabohjælp.

Vi kan tilbyde:

 • En afdeling med fokus på det gode arbejdsmiljø
 • Engagerende kollegaer
 • Individuel introduktion med 1 års Mentorordning
 • Indgå i kompetencehjul for nyansatte
 • Et støttende kollegialt fællesskab, hvor vi har buddyordning
 • Fast supervisions gruppe
 • Løbende undervisning og uddannelse inden for specialet
 • Efteruddannelse i psykiatri for pædagoger
Vi ønsker en kollega:

 • Der har erfaring med, eller lyst og interesse for den Børne – og ungdomspsykiatriske speciale
 • Der kan arbejde målrettet og relationelt i forhold til de unge og deres netværk
 • Der bevare overblikket i akutte situationer og er reflekterende og lyttende.
 • Der kan trives og bidrage ind i en organisation der er i løbende udvikling og forandring
 • Der har humor, respekt og empati i mødet med det andet menneske patient såvel som kollega
Til gengæld er det en betingelse at du er moden, ansvarsfuld og har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et team, hvor vi står sammen og løfter i flok.Vi håber at høre fra digAnsættelsesvilkår:

Det drejer sig om en 37 timers stilling eller efter aftale, med skiftende vagter og med arbejde hver 2 weekend i 8 timers vagter, eller hver 3 weekend i 12 timers vagter. Der arbejdes aktuelt på at kunne arbejde weekendarbejde efter egne ønsker inden for givne rammer. Fx 8 timers vagter hver 3 weekend. Ansøgningsfrist den 19/12- 23. Vi ønsker stillingerne besat pr. 1/2 -24 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Nysgerrig på mere?

Ønsker du at hører nærmere eller komme på visit i vores skønne afdeling, så kontakt Oversygeplejerske Katrine Thøstesen tlf. 23673400 eller Stedfortræder Channie Brorly tlf. 61615639INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Aabenraa), Kresten Philipsens Vej , 6200 Aabenraa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953966

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet