BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ved Patologi, Sygehus Sønderjylland, er en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) ledig til besættelse pr. 1. april 2024 eller efter aftale.
Afdelingen har stort fokus på uddannelsen af kommende speciallæger. Vi har i gennemsnit fra 2024 3 læger i hoveduddannelsesstilling om året og 2 i introduktionsstilling. På sygehuset er etableret et tæt samarbejde mellem UKYL’er og UAO’er, som vi forventer at du går ind i. Afdelingen er meget villig til at prøve nye koncepter af, og vi forventer at du kommer med friske ideer, som kan styrke uddannelsen.
Vi er således ambitiøse på vores uddannelsesområde, for vi har en grundlæggende tro på, at uddannelse skaber kompetente medarbejdere og gode patologisvar.
Videreuddannelsen på vores afdeling er velorganiseret og med meget stor tilfredshed blandt de uddannelsessøgende med gode evalueringer. Ved seneste inspektorbesøg i 2022 fik vi kommentaren særdeles god i 8 ud af 16 temaer og tilstrækkelig i de resterende 8. Vi blev vurderet til at være ”en meget velfungerende afdeling, hvor uddannelsen er højt prioriteret".
Der er aktuelt en UKYL i afdelingen, og de fleste af vores speciallæger er vejledere og villige til at bidrage med yderligere optimering af uddannelsesarbejdet
Vi forventer at du:
- Er engageret i uddannelse
- Er en god kommunikator
- Evner at strukturere dine egne arbejdsopgaver i en travl hverdag
- Er god til at prioritere og strukturere
- Favner bredt, også når uddannelse er svært
- Samarbejder aktivt med de andre uddannelser på afdelingen
- Aktivt bidrager til afdelingens og specialets udvikling
Et andet indsatsområde er molekylær patologi, hvor afdelingen har ansat en molekylær biolog, som i et moderne laboratorium etableret i fællesskab med Mikrobiologi, skal udvikle og drifte molekylærbiologiske undersøgelser inkl. NGS indenfor bl.a. gynækopatologi med HPV testning, lungecancer, tarmcancer og hudpatologi.
Afdelingen lægger vægt på et tillidsfuldt samarbejde mellem personalegrupperne, og at vi hjælper hinanden når det behøves. Bioanalytikerne udfører en stor del af udskæringsarbejdet og er påbegyndt oplæring inden for selvstændig mikroskopi.
Videreuddannelsen af speciallæger har også høj prioritet på afdelingen og på sygehuset. Vi er med til at sikre den bedste diagnostiske kvalitet i vores arbejde ved at sørge for jævnlig og relevant efteruddannelse af speciallægerne.
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i patologisk anatomi og cytologi, som ønsker at bidrage til afdelingens drift og fremadrettede udvikling. Stillingens indhold vil blive aftalt i forbindelse med ansættelsen og vi er fleksible mht. fagområder, som typisk er 2 for hver speciallæge. Vi ser også gerne, at overlægen påtager sig mere tværgående funktioner, som fx arbejde med kunstig intelligens og akkreditering, samt samarbejde med bioanalytikere om udskæring og mikroskopi eller om automatisering i laboratoriet.
Flere af vores speciallæger udfører i et vist omfang diagnostiske patologi fra hjemmet ved brug af digital patologi, og vi vil derfor være åbne overfor at aftale hjemmearbejde, ligesom arbejde på deltid også kan komme på tale.
Afdelingen er en tværgående diagnostisk afdeling med specialet patologisk anatomi og cytologi.
Afdelingen har følgende lægelige fagområder:
- Dermatopatologi
- Gastrointestinalkanal samt pancreas, galdeveje og lever
- Gynækologisk og perinatal patologi
- Lungepatologi og hoved-halspatologi
- Mammapatologi
- Urologisk patologi
Afdelingen er i alt normeret med 35 personer, bestående af læger, molekylærbiolog, bioanalytikere, og lægesekretærer. Afdelingen har uddannelsesforpligtelse for bioanalytikerstuderende samt studerende under uddannelse til sundhedsadministrativ koordinator, og hjælper også med undervisning af medicinstuderende. Afdelingen bestræber sig på at være en attraktiv og aktiv uddannende afdeling.
Ansøgeren skal være speciallæge i patologisk anatomi og cytologi. Bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder: medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremmer, akademiker og professionel.
Funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos sekretær Lene Bang (lene.bang@rsyd.dk).
Du er også velkommen til at kontakte cheflæge Niels Marcussen, tlf. 7997 4820 ved yderligere spørgsmål.
Ansøgningsfristen er 30. december 2023.
Ansøgningen skal sendes elektronisk via jobannoncen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aabenraa Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Sygehus Sønderjylland Aabenraa, Kresten Philipsens Vej, 6200 Aabenraa
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 30-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949301